Uusi versio Windows Intunesta on nyt saatavilla


Uunituore versio Microsoftin pilvipalveluna tarjottavasta työasemien hallintaratkaisusta, Windows Intune, on nyt saatavilla. Pilvipalvelu helpottaa tietokoneiden hallintaa ja tietoturvaa, Windows 7 Enterprisen käyttöönottoa sekä ohjelmistojen jakelua. Käytännössä tämä tarkoittaa, että yrityksen ict-henkilöstö voi suorittaa tietoturva- ja hallintatehtäviä web-konsolin avulla mistä tahansa.

Windows Intunen uusi versio sisältää oikeuden Windows 7 Enterprise –päivitykseen ja auttaa näin siirtymään pois Windows XP:stä. Tuoreimman Windowsin päivitysmahdollisuus tarjoaa paremman suorituskyvyn ja tietoturvan.

IDC:n raportin mukaan organisaatio voi säästää yli 500 euroa per PC vuodessa hallitsemalla tietokoneita Windows Intunella. Palvelun lähtöhinta on 11 euroa kuukaudessa tietokoneelta ja nyt sitä voi kokeilla veloituksetta 30 päivän ajan.

Lisätietoja www.microsoft.fi/intune.

Katso videolla liiketoimintajohtaja Tom Toivosen ajatuksia työasemien hallinnasta Windows Intunen avulla.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=i1MJcQeUumQ]

Comments (0)

Skip to main content