Parempaa tavoitettavuutta vähemmällä matkustamisella


Pohjoismaiden ja Venäjän johtaviin pääomasijoittajiin kuuluva CapMan vie sisäisen viestintänsä uuteen aikaan Elisan tarjoaman Office 365 -pilvipalvelun avulla.  Matkustamisen väheneminen on yksi esimerkki siitä, kuinka erikokoisille yrityksille tarkoitettu Microsoft Office 365 –tuottavuusratkaisu helpottaa arkea ja tehostaa työntekoa.

Vähemmän matkustamista ei tarkoita huonompaa tavoitettavuutta, sillä palveluun kuuluvan Microsoft Lync Onlinen myötä CapManin väki jakaa jatkossa läsnäolotietonsa verkossa, pikaviestii ja työstää yhdessä dokumentteja – kukin taholtaan ja kulloinkin käytössä olevalta päätelaitteelta. Uudet työtavat ja ominaisuudet ovat välttämättömiä, koska CapManilla moni tiimi toimii maiden rajojen yli ja dokumenttien on kuljettava jouhevasti ja turvallisesti verkon yli.

CapMan ostaa Office 365 -pilviratkaisun Elisalta, joka tarjoaa palvelun ensimmäisenä operaattorina Suomessa, paikallisella tuella. Office 365:n lisäksi Elisa toimittaa CapManille keskitetysti muut kommunikointiratkaisut, integrointikonsultoinnin sekä kaikkiin palveluihin liittyvän tuen.

Katso lisää CapManista ja Office 365 –palvelusta tuoreesta Circle-lehdestä.


Comments (0)

Skip to main content