Vuoden innovaatiojohtajaäänestys menossa


Vuoden Innovaatiojohtajan valinta julkistetaan Microsoftin vuosittaisen Business Summit -tapahtuman yhteydessä 15.11.2011. Tällä kertaa yleisö pääsee vaikuttamaan valintaan verkkoäänestyksessä, jossa voi äänestää joko listalla olevia ehdokkaita tai antaa äänensä omalle suosikilleen. Äänestyksen perusteella valitaan neljä finalistia, joiden joukosta raati valitsee kunniamaininnan saajan. Viime vuonna kunniamaininnan sai PowerKiss Oy:n toimitusjohtaja Maija Itkonen.

Vuoden Innovaatiojohtajan valinnalla on tarkoitus lisätä julkista keskustelua uuden johtamiskulttuurin tarpeellisuudesta muuttuvassa maailmassa, jotta suomalaisten yritysten ja koko Suomen kilpailukykyä saadaan parannettua.

Innovaatiojohtajaksi valitaan henkilö, joka on toiminut työssään innovatiivisesti, järjestelmällisesti ja analyyttisesti uudenlaista ajattelua hyödyntäen. Hän on saanut aikaan muutoksen, joka on johtanut uudenlaiseen toimintatapaan tai löytänyt ratkaisun innovatiivisesti tietotekniikkaa hyödyntäen. Innovaatiojohtaja on omalla esimerkillään ja johtamisellaan luonut yritykseen tai yhteisöön avoimen ilmapiirin, jossa luovuus ja hallittu riskinotto ovat arkipäivää ja mahdollisuudet radikaaleihin ja menestyksekkäisiin innovaatioihin ovat joka päivä olemassa.

Business Summit –verkkoäänestys avoinna 15.10.2011 saakka.


Comments (0)

Skip to main content