Ville Paasonen Microsoftin kuluttajayksikön vetäjäksi


Kuluttajabisneksen konkari Ville Paasonen siirtyy Sonyn maajohtajan paikalta Microsoftin uuden kuluttajayksikön (CCG , Consumer Channel Group) vetäjäksi lokakuun alusta alkaen. Uusi liiketoiminta-alue pitää sisällään kaikki Microsoftin kuluttajille suunnatut teknologiat ja palvelut. Microsoft yhdistää samalla ensimmäistä kertaa jälleenmyyjäpuolen, operaattorien sekä OEM-valmistajien palvelun samaan organisaatioon.

Paasosen houkutteli Keilarantaan käynnissä oleva kuluttajistumisen murros, Microsoftin uudet yhteistyökuviot Nokian kanssa sekä yrityksen hyvä työnantajamielikuva. Hän kertoo Microsoftin tavoitteena olevan tarjota johdonmukaisesti hyvä asiakaskokemus niin kuluttaja- kuin jälleenmyyjäpuolelle.

”Microsoftilla on hyvät mahdollisuudet yhdistää kuluttajien, työntekijöiden ja yritysten tarpeet. Laitetyypistä riippumatta tarjonnastamme löytyy jokaiselle jotakin – oli kyseessä sitten kannettavat, tabletit tai älypuhelimet”, Paasonen näkee.

Comments (0)

Skip to main content