Tervetuloa tutustumaan uuteen Windows Phone -käyttökokemukseen


Tuore Windows Phone 7.5 -päivitys, koodinimeltään Mango, tuo älykkäitä ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia yhteydenpitoon sekä sovelluksien ja internetin käyttöön. Tarjolla on yli 500 uutta ominaisuutta ja nyt ensimmäistä kertaa Suomen kielellä. Microsoft tarjoaa lehdistölle mahdollisuuden tutustua uuteen käyttöjärjestelmään sekä kuulla suomalaisen sovelluskehittäjän ajatuksia Windows Phone 7.5:stä.

Aika: keskiviikko 5.10.2011 kello 9.00

Paikka: Microsoft Oy, Keilaranta 7, 02150 Espoo.

Ohjelma: Windows Phone 7.5 käyttäjäkokemus ja uudet ominaisuudet (Vesku Paananen, Microsoft) ja yksityisen Windows Phone sovelluskehittäjän kokemuksia (Erkka Peltoniemi, juuri Metropolia AMK:sta valmistunut ohjelmistotekniikan insinööri).

Ilmoittautumiset:  3.10. mennessä.

Comments (0)

Skip to main content