Suomenkielinen Windows Phone on nyt saatavilla


Microsoftin Windows Phone 7.5 -mobiilikäyttöjärjestelmän päivitykset ovat alkaneet. Uusi versio tarjoaa älypuhelimen käyttäjille erilaisen kokemuksen tuomalla yli 500 uutta ominaisuutta, jotka tekevät yhteydenpidosta, sovelluksista ja internetin käytöstä entistä tasokkaampaa ja helpompaa. Versiopäivitys on maksuton kaikille nykyisille Windows Phone 7 -käyttäjille. Päivityksen ansiosta myös englanninkielisen Windows Phoneen voi valita suomalaisen näppäimistön ja oikoluvun.

Microsoft aloittaa päivitysten jakamisen vaiheittain ympäri maailman, myös Suomessa oleviin Windows Phone -puhelimiin. Päivityksen myötä käyttäjät saavat käyttöönsä suomalaiset palvelut kuten Marketplacen ja Xbox Liven. Päivitysjakelun ennakoidaan olevan valmis lokakuun loppuun mennessä.

Uudella käyttöjärjestelmällä varustettuja älypuhelimia toimitetaan kauppoihin lähiviikkoina. Laitevalmistajista uusia suomenkielisiä Windows Phone -puhelimia ovat julkaisseet jo HTC, LG ja Samsung. Lisää laitevalmistajia on julkaisemassa uusi puhelimia lähikuukausina.

Katso lisää Windows Phonesta suomenkieliseltä verkkosivulta, Microsoftin News Centeristä ja Windows Phone Blogista. Kuvia löytyy tämän linkin takaa.

Comments (0)

Skip to main content