Gears of War -pelin julkaisua juhlistetaan yömyyntitapahtumassa


Xbox 360-konsolille yksinoikeudella kehitetty Gears of War 3 -peli saapuu kauppoihin 20. syyskuuta. Yli 12 miljoonaa kappaletta myyneen pelisarjan päätösosa on yksi vuoden 2011 suurimmista pelijulkaisuista sekä viihteen ensi-illoista. Microsoft ja Xbox juhlivat pelin lanseerausta ennakkoon järjestettävän fanitapahtuman sekä julkaisua edeltävän yömyyntitapahtuman merkeissä Helsingissä.

Gears of War 3 -yömyyntitapahtuma järjestetään maanantaina 19.9. Kauppakeskus Kampin Anttilan edustalla. Siellä fanit pääsevät tapaamaan ja ottamaan toisistaan mittaa ensimmäisessä Gears of War 3 -moninpeliturnauksessa, jossa on palkintona Xbox 360 -konsoli. Ilta huipentuu puolilta öin alkavaan yömyyntitapahtumaan, jossa sata ensimmäistä saa Gears of War 3 Limited Edition -pelin poikkeukselliseen hintaan 49,95€. Kaupan päälle pelin ostaja saa Gears-pipon ja Xbox LIVEstä ladattavan moninpelihahmon.

Yömyyntitapahtuma maanantaina 19.9., Anttila Kamppi (Kampin Kauppakeskus, E-kerros)

Klo 20         Gears of War 3 pelattavana Kampin Anttilassa (ikäraja 18)

Klo 21         Ilmoittautuminen Gears of War 3 -moninpeliturnaukseen alkaa (mukaan pääsee 32 ensimmäistä, osallistujille Gears-paita, ikäraja 18)

Klo 21.30    Moninpeliturnaus alkaa – voittajalle Xbox 360 -konsoli

Klo 24         Yömyynti alkaa, 100:lle ensimmäiselle Gears-pipo ja Xbox LIVE –moninpelihahmo ja 100:lle ensimmäiselle  Gears of War 3 Limited Edition erikoishintaan

Seuraa ja osallistu Gears of War 3 -tapahtumiin myös Facebookissa:

Yömyynti: http://www.facebook.com/event.php?eid=221030151285657

Xbox Suomi: http://www.facebook.com/xboxsuomi

Comments (0)

Skip to main content