Uusi toiminnanohjausjärjestelmä tukee Laitilan nopeaa kasvua


Laitilan Wirvoitusjuomatehdas valmistautuu kasvuun uuden toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Reaaliaikainen tiedonsiirto on tärkeää virvoitusjuomatehtaalle, koska yrityksen tuotanto on Laitilassa, mutta myyntikonttori Helsingissä.

Microsoft Dynamics NAV –toiminnanohjausjärjestelmä auttaa varastojen optimoinnissa ja tehostaa toimintaa. Järjestelmän avulla jokainen työntekijä juomatehtaalla Laitilassa ja myyntikonttorissa Helsingissä saa tiedon samaan aikaan käyttöönsä. Näin reagointi erilaisiin tilanteisiin nopeutuu ja päällekkäiset kirjaukset minimoituvat.

Kokonaisvaltaisena järjestelmäratkaisuna Dynamics NAV kattaa toiminnot tuotekehityksestä loppuasiakkaan palautteeseen saakka. Se mahdollistaa esimerkiksi Wirvoitusjuomatehtaan ja asiakkaiden välisen tiedonhallinnan täysin sähköisesti. Enää siis ei tarvitse lähettää papereita edestakaisin, vaan tieto siirtyy sähköisissä järjestelmissä nopeasti.

Laitilan ratkaisutoimittaja on Mavisystems

Katso videolta lisää Laitilan menestystarinasta ja miten he ovat matkallaan hyödyntäneet teknologiaa.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=xCtW5y9_HtQ]

Comments (0)

Skip to main content