Microsoft Dynamics AX 2012 on nyt valmis


Microsoft Dynamics AX 2012 -liiketoimintaratkaisu on nyt saatavilla 25 maassa ja 23 kielellä.  Suomen kieli tulee saataville marraskuussa. Tuotteen julkistaneen Steve Ballmerin mukaan AX 2012 on uuden sukupolven liiketoimintaratkaisu,  joka vapauttaa asiakkaat toimimaan tehokkaammin, helpommin ja ketterämmin. AX 2012:n joustava arkkitehtuuri, Azure pilvipalvelut, roolikeskeinen toimivuus ja valmiit toimiala- sekä maakohtaiset ominaisuudet parantavat asiakkaan muutosnopeutta ja helpottavat ratkaisun käyttöä.

Microsoft Dynamics AX 2012 on skaalautuva ja joustava ratkaisu suuryritysten operatiivisille tulosyksiköille ja divisioonille, joka integroituu helposti konsernin hallinnolliseen ERP-ratkaisuun.  Microsoft on myös suurten ja keskisuurten asiakkaiden turvasatama ERP-toimittajilta, joilta saattaa puuttua selkeä etenemissuunnitelma tai sitoutuminen pitkäjänteiseen innovointiin.

Microsoft tukee asiakkaiden siirtymistä Microsoft Dynamics AX 2012:n käyttäjäksi usein eri keinoin. Esimerkiksi asiakkaat, jotka siirtyvät Lawson S3- tai M3 -järjestelmien käytöstä Microsoftin asiakkaaksi, voivat saada 50 prosentin alennuksen lisenssimaksusta. Lisäksi Microsoftin rekisteröityneet partnerit voivat saada hyvityksen niistä Lawson-sertifioiduista konsulteista, jotka hankkivat Microsoft Dynamics AX 2012 -sertifioinnin. Tarjoukset ovat voimassa 8.9.2011-22.6.2012.

Tutustu myös Microsoft Dynamics AX 2012:n kansainvälisiin sivuihin ja tuotteen lanseeraustilaisuuteen.
 
Lisätietoja:
Microsoft Dynamics liiketoimintajohtaja Mika Aromaa, mika.aromaa@microsoft.com, p. 050 592 8556

Comments (0)

Skip to main content