Kansallisen etätyöpäivän tiedotustilaisuus 12. syyskuuta 2011


Suomen ensimmäistä etätyöpäivää vietetään perjantaina 16.9.2011, jolloin työnantajia rohkaistaan tarjoamaan työntekijöille mahdollisuus kokeilla etätyötä. Etätyöpäivä tähtää näkemysten ja asenteiden muutokseen sekä etätyön positiivisten vaikutusten tunnistamiseen.

Tervetuloa kuuntelemaan mitä mieltä ympäristöministeri Ville Niinistö on etätyönteosta ja kuinka hän itse etäilee. Suomen Microsoftin toimitusjohtaja Ari Rahkonen kertoo puolestaan kuinka Microsoftilla työn tekemisestä on tehty paikkariippumatonta läsnätyötä. Tilaisuudessa esiintyvät myös Työterveyslaitoksen erikoistutkija Virpi Ruohomäki ja Suomen ympäristökeskuksen tutkija Ville Helminen.

Milloin:     maanantaina 12.9. klo 13.00–14.00 (salaattilounas 12.30-13.00)
Missä:     Cafe Esplanad, Pohjoisesplanadi 37, Helsinki (alakerta)

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
Suomen ympäristökeskus (12.9. klo 10 mennessä)

Comments (0)

Skip to main content