Financial Times innostui Microsoftin uudenlaisista työskentelytiloista


Maailmankuulu taloussanomalehti Financial Times nostaa Microsoftin uudistuneet toimistotilat esille eilen ilmestyneessä artikkelissaan ”Design space: flexible working environment”. Erityisesti Suomen Microsoftin Kohtaamispaikka Keilarannassa esitellään artikkelissa näyttävästi.

Microsoftin Euroopan-laajuinen toimistotilojen muutos alkoi, kun ymmärrettiin vanhojen tilojen käyvät riittämättömiksi liiketoimintaympäristön muuttuessa. Kaivattiin joustavampaa työympäristöä, jossa ideat ja ajatukset saisivat tilaa syntyä yksin tai yhdessä.

Muutos toi tullessaan täysin uudenlaisen työkulttuurin. Suomen Microsoftilla henkilökohtaisista työpisteistä luovuttiin ja tilat suunniteltiin niin, että kaikkialla talossa on mahdollista työskennellä. Työlle tarvittavan tilan voi valita mielialansa ja tarpeensa mukaan. Valittavana on muun muassa hiljainen kirjasto, rento ja musiikin täyteinen ranta tai linnunlaulua kaipaavalle luontoaiheinen tila.

Lue Financial Times:n artikkeli ja tutustu uudenlaisen työn arkeen.

Comments (0)

Skip to main content