Microsoft julkisti tulevat hittipeliuutuudet Saksan gamescom-messuilla


Maailman suurimmat kuluttajille tarkoitetut videopelimessut järjestetään tällä viikolla Saksan Kölnissä, kun gamescom 2011 ottaa vastaan jopa 250 000 vierasta 5 päivän aikana. Microsoft kertoi messujen aattona järjestetyssä Play Day –tapahtumassa uudesta pelisisällöstään Xbox 360:lle ja Kinectille.

Aktiivipelaajille on luvassa erityistä jännitystä, kun menestyspeli Gears of War 3 lopettaa jännittävän trilogian 20. syyskuuta alkaen. Vauhdin ja autojen ystäville Xbox 360 julkaisee Forza Motorsport 4:n, joka vie autopelit täysin uudelle tasolle lokakuussa. Vuoden päättää alkuperäiselle Xboxille suunnitellun räiskintäpelin Halon remasteroitu Halo: Combat Evolved Anniversary, joka julkaistaan pelin 10-vuotisjuhlan kunniaksi 15. marraskuuta 2011.

Kinect Star Wars -pelissä murskataan Imperiumin iskujoukkoja ja ammutaan alas X-Wing-taistelijoita. Marraskuussa julkaistava Kinect Disneyland Adventures luo Disneylandin taianomaisen maailman koko perheen ulottuville suoraan olohuoneeseen. Kinectin monipuolisuutta esittelee aktiivipelaajille suunnattu räiskintäpeli Gunstringer, joka tuo esille Kinectin ominaisuudet aivan uudella tavalla. Peli saapuu kauppoihin 16. syyskuuta ja pelin mukana saa lahjakortin, jolla voi ladata Xbox LIVE Arcade –palvelussa julkaistun Fruit Ninja Kinectin.

Lokakuun 21. päivä julkaistava Dance Central 2 –tanssipeli sisältää suomalaista musiikkia, kun Daruden Sandstrom-hitti löytyy pelin mahtavalta 40 biisin soundtrackilta. Urheilufaneille messuilla on tarjolla todellinen pelielämys, kun paikanpäällä Kinect Sports 2-pelin sisältämiä uusia lajeja, kuten tennistä ja dartsia, voi päästä kokeilemaan viisinkertaisen Grand Slam -tennistähden Martina Hingiksen kanssa. Kinect Sports 2 julkaistaan 25. lokakuuta 2011. Eläinrakkaat saavat pian tuoda kotiinsa uusia pörröisiä ystäviä 11. lokakuuta julkaistavan Kinectimals Now with Bears! -pelin myötä.  Kotimaista pelialan huippuja edustaa RedLynxin kehittämä Trials Evolution, joka on yli miljoona kappaletta myyneen Trials HD:n odotettu jatko-osa.

 

 Lisätietoja lehdistötiedotteesta

Comments (0)

Skip to main content