Internet Explorer 9 tarjoaa parhaimman suojan haittaohjelmilta ja haitalliselta sisällöltä


Selaimen valinta on ensimmäinen konkreettinen toimenpide turvallisen netinkäytön varmistamiseksi. Itsenäisen NSS Labs –tutkimusyhtiön tutkimuksen mukaan Internet Explorer 9 -selaimella surffailu on turvallisinta, sillä se tarjoaa parhaimman suojan verkkohyökkäyksiltä.

NSS Labs:n maailmanlaajuisen tutkimuksen mukaan Internet Explorer 9 löysi ja torjui jopa 96 % sosiaalisten verkkojen kautta tulevista tai sosiaalisia medioita hyödyntävistä haittaohjelmista. Tämä tarkoittaa, että Internet Explorer suojaa verkon haittaohjelmilta viisi kertaa paremmin kuin kilpailevat selaimet.

Microsoftin Internet Explorer 9 –selaimen suunnittelussa tietoturva sekä käyttäjän tietojen yksityisyys ja tietosuoja ovat keskeisessä asemassa. Selain auttaa käyttäjää suojautumaan jatkuvasti kehittyviltä ja muuttuvilta internet-uhilta ja tietojen kalasteluhuijauksilta. IE 9:n Smart Screen -suodatin auttaa käyttäjää suojautumaan verkkouhilta ja tekee selailusta entistä turvallisempaa.

Lataa Internet Explorer 9 ja nauti verkon parhaimmasta tietoturvasta. Katso myös lisätietoja selaimen tietoturva- ja muista ominaisuuksista.

Lue lisää Exploring IE -blogista. Tutkimustulokset NSS Labs:n sivuilta.

Comments (0)

Skip to main content