Tehtäväpalkkiin kiinnitetyt nettisivustot keräävät käyttäjien huomion


 

Microsoftin BuildMyPinnedSite.com laajenee tänään 15 uudelle kielelle. Sivusto tarjoaa nyt yhteensä 38 kielellä ohjeet kasvattaa sivustojen näkyvyyttä rakentamalla niihin kiinnitysominaisuus Windows 7:n tehtäväpalkkiin. Tehtäväpalkista käyttäjä pääsee suoraan yhdellä klikkauksella suosikkisivulleen sen sijaan, että käyttäisi aikaansa selaimen avaamiseen.

Sivustojen kiinnittäminen tehtäväpalkkiin tarjoaa web-kehittäjille merkittäviä etuja. Microsoftin selvitysten mukaan tehtäväpalkkiin kiinnitetyt sivut saavat 50 prosenttia enemmän näkyvyyttä ja Internet Explorer 9 –käyttäjät vierailevat kiinnitetyillä sivuilla keskimäärin 30 kertaa kuukaudessa. Kiinnitysominaisuuden lisääminen omaan sivustoon on BuildMyPinnedSite.com –sivuston helppojen ohjeiden avulla tehtävissä 15 minuutissa.

Lisätietoja Internet Explorerista.
Tule mukaan Kauniin Webin -yhteisöön Facebookissa.

 

Comments (0)

Skip to main content