Ideoi seuraavan sukupolven tietoturvaohjelma ja voita 200 000 $


Microsoft taistelee usein eri keinon verkkorikollisuutta vastaan. Tuoreimpana esimerkkinä on BlackHat- tietoturvatapahtumassa julkistettu BlueHat Price –kilpailu, jonka avulla Microsoft kannustaa maailman parhaimpia kehittäjiä ideoimaan uusia tapoja verkkorikollisuutta vastaan.

Parhaimman tietoturvaidean keksijälle on luvassa huima 200 000 dollarin pääpalkinto. Kakkossijastakin ansaitsee 50 000 dollaria ja kolmannelle on luvassa 10 000 dollarin palvelutilaus MSDN Universalilta. Kisan voittajaraati koostuu Microsoftin tietoturvatutkijoista. Heidän arvostelukriteereinä ovat käytännöllisyys ja toiminnallisuus, kestävyys eli miten vaikeaa ratkaisu olisi kiertää sekä vaikutus eli miten mullistava keksintö on.

Kilpailuehdotukset tulee jättää Microsoftille 1.4.2012 mennessä. Kisan voittaja julkistetaan ensi vuoden BlackHat-tapahtumassa.

Lisää kilpailusta ja ilmoittautumisohjeet täältä.

Comments (0)

Skip to main content