Innofactorista Microsoftin vuoden kumppani


Innofactor Oyj on valittu vuoden 2011 Suomen Microsoft-kumppaniksi. Valinta julkistettiin Los Angelesissa järjestetyssä Microsoft Worldwide Partner Conference -tapahtumassa.  Microsoftin kumppaniohjelmaan kuuluu Suomessa 1900 yritystä. Innofactor on Suomen johtavia sähköisten palveluiden toteuttajia. Valintaan vaikuttivat yrityksen vahva tulos sekä innovatiivinen ajattelu. Yritys on perustanut toimintansa vahvasti Microsoft-teknologioihin.

Innofactorin kasvu on ollut huima. Yritys on kasvanut kymmenessä vuodessa yhdeksi Suomen merkittävimmistä IT-palvelutaloista. Vuosittainen kasvu viimeisten viiden vuoden aikana on ollut yli 50 prosentin vauhtia. Kasvuhakuisen yrityksen seuraava tavoite on kasvattaa liiketoimintaansa entisestään.

Microsoftin Worlwide Partner Conference -tapahtumassa mukana ollut Innofactor on huomattu Yhdysvalloissa laajemminkin. Innofactorin perustaja ja toimitusjohtaja Sami Ensio joukkoineen yhdessä Microsoftin toimitusjohtaja Ari Rahkosen kanssa sai kunnian päästä soittamaan Times Squarelle NASDAQin kuuluisaa Closing Belliä perjantaina 8. heinäkuuta.

Kuvassa vasemmalta Innofactorin Mikko Lampi, Aino-Maija Gerdt ja Sami Ensio
sekä Microsoftin Ari Rahkonen ja Niilo Fredriksson.

Comments (0)

Skip to main content