Microsoft jakoi tietoa tulevaisuudesta 15 000 kumppanille


Microsoft käynnisti tilivuotensa yhdessä 15 000 kumppanin kanssa vuotuisessa Worldwide Partner Conferencessa Los Angelesin auringon alla tällä viikolla. Tapahtuman painoarvo on merkittävä, sillä yli 90 prosenttia Microsofin liikevaihdosta syntyy yhdessä kumppaneiden kanssa.

Avajaispäivänä Steve Ballmer kertoi Microsoftin kuulumisista ja palkitsi lavalla vuoden innovatiivisimmat kumppanit. Tuoteuutuuksista yleisöä kohahduttivat mm. pikaviestinnän, puhe- ja videoneuvottelut sisältävän Lync-ohjelmiston reaaliaikainen kielenkääntäjä, joka tulkkaa keskustelut Bingin avulla esimerkiksi espanjasta englantiin. Lynciä on höystetty yhdessä Polycomin kanssa myös entistä edistyksellisimmillä videoneuvotteluominaisuuksilla sekä Smartscreen-teknologiaan perustuvalla virtuaalisella älytaululla.

Windows Phone -rintamalla Mango-puhelinten markkinoille tuloa odottaessa ilahduttaa julkaistujen Marketplace-sovellusten kiihtyvä tahti. Toukokuun 18 000 sovelluksesta on noustu nyt jo yli 22 000 sovellukseen.

Viikon kestävässä kumppanitapahtumassa Microsoft jakaa laajalle ekosysteemilleen tietoa liiketoiminnastaan, tuoteuutuuksista sekä kumppaniohjelmista.

 

 

Comments (0)

Skip to main content