Hotmail juhlii 15-vuotis syntymäpäiväänsä Suomen suosituimpana sähköpostipalveluna


Microsoftin Windows Live Hotmail -sähköpostipalvelu täyttää tänään viisitoista vuotta. Merkkipäivää vietetään Suomen suosituimpana sähköpostipalveluna, sillä 57 prosenttia kaikista suomalaisista sähköpostin käyttäjistä viestii juuri Hotmailin avulla.

Alun perin Hotmail oli ensimmäisiä internetin ilmaisia selainpohjaisia sähköposteja, jonka jälkeen palvelua on kehitetty huimaa vauhtia.  Nykyään Hotmail on entistä monipuolisempi, yksilöidympi ja paikallisempi. Se sisältää älykkäitä työkaluja, joiden avulla viestittely on entistä tehokkaampaa ja nopeampaa.

Valokuvien ja muiden suurten liitetiedostojen jakaminen käy vaivattomasti SkyDrive-verkkotallennustilan kautta, ja Hotmaililla sähköpostia voit vastaanottaa myös Yahoo Mail- ja Gmail-tileiltä.  Microsoft Office -tiedostoja voi muokata suoraan Hotmailissa ja ystävät ja kollegat voivat tarkastella sekä muokata niitä samanaikaisesti verkossa. Uudet hotmail.fi- ja live.fi -päätteiset osoitteet auttavat suomalaisia käyttäjiä saamaan juuri haluamansa henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen.

Oman Hotmail-tilin voi avata Windows Live Hotmail -sivulta
Tutustu myös Windows Live blogiin

Comments (0)

Skip to main content