Xbox Kinect riemastuttaa Linnanmäen vierailijoita


Maailman nopeimmin myynyt viihde-elektroniikkalaite, Suomessakin Vuoden Liikuntatuotteeksi valittu Kinect for Xbox 360 saapui tänä kesänä ensimmäistä kertaa Linnanmäen huvipuistoon. Maksuton Xbox Kinect -pelimaailma tuo Lintsi-kävijöiden iloksi maailman ensimmäisen liiketunnistukseen perustuvan pelialueen. Kinectin idea on se, että peli tunnistaa ihmisen koko vartalon liikkeet, kasvot ja jopa puheen, jolloin erillistä ohjainta ei tarvita. Jos et vielä ole kokenut Kinect-elämystä, käy testaamassa se vaikka koko perheen voimin Linnanmäellä kesän aikana!

Vanhan autoradan paikalle rakennettu Kinect-maailma sisältää kahdeksan pelipistettä ja tarjoaa laajan pelikirjon Dance Central -tanssipelistä Kinect Sports -urheiluun.  Kesäkauden aikana alueella voi kokea myös Kinectin uusimmat innovaatiot mm. skannata itsensä tai esineen mukaan peliin. Alueen Kinect-pelit sopivat koko perheelle iästä ja sukupuolesta riippumatta. Uusimpia kokemuksia ovat  hilpeä lasten ja isompienkin suosikki Kung fu Panda 2 sekä visuaalisesti upea Child of Eden. Tule ja tsekkaa!

[View:https://www.youtube.com/watch?v=fuZF5MyshyA&feature=youtu.be]

Comments (0)

Skip to main content