Kinect-kehitysympäristö nyt kaikkien saatavilla


Kaikkien Xbox 360:sta tutun Kinect-teknologiasta innostuneiden kehittäjien, tutkijoiden, pelaajien ja muiden on nyt mahdollista testata Kinectin huippuominaisuuksia maksutta. Microsoft avasi tänään julkiseen, ei-kaupalliseen testikäyttöön Windows Software Development Kit (SDK) -beta-vaiheen kehitystyökalut. Kinect-kehitystyökalut voit ladata nyt täältä.

Kinect for Xbox 360 on historian nopeimmin myynyt kuluttajaelektroniikkalaite, ja se avaa täysin uusia näkymiä teknologian tulevaisuudelle.

Kinect-ohjelmointia esitellään tänään ensikertaa tarkemmin Channel 9:n järjestämässä online-tapahtumassa Redmondissa. Tapahtumassa esitellään myös aiemmin järjestetyn, vuorokauden kestävän Code Campin tuotoksia, jossa joukko kehittäjämaailman huippuja testasi uusia käyttötarkoituksia Kinectin liike-, etäisyys-, ääni- ja kohdetunnistukselle. Mitä hyötyä Kinect-teknologiasta voi olla niin tieteen, terveydenhuollon kuin koulutuksenkin saralla?

Tapahtumaa voi seurata suorana lähetyksenä tänään alkaen klo 20.00 Suomen aikaa. Tapahtumavideoinnista saa ensimmäisten joukossa nähdä, mitä Kinect-kehittäminen tänä päivänä innovatiivisimmillaan on.

Kinectin virallinen kehitysympäristö tarjoaa kehittäjille helpon tavan hyödyntää Kinectin mullistavaa teknologiaa sisältäen tuen sensorin syvyys-, väri- ja surround-ääni -tietoon. Kehittävät voivat hyödyntää valmiita hahmontunnistusominaisuuksia ja rakentaa omia mallejaan, jotka seuraavat suoraan ihmisen liikkeitä ja paljon muuta. Kehitysympäristö pitää sisällään myös valmiita esimerkkejä ja dokumentaation, jonka avulla on todella helppoa lähteä liikkeelle näiden mullistavien kokemusten toteutuksessa.

Nyt välineet ovat kaikkien saatavilla ilmaiseksi, on aika innovoida!

Lisätietoja Microsoft Researchin sivuilta ja Suomen Microsoftilla Jukka Wallasvaaralta.

Comments (0)

Skip to main content