Kasvuyrittäjät näyttävät tänään kyntensä Brysselissä


Microsoftin järjestämä European BizSpark Summit 2011 kokoaa tänään ohjelmistoalan nousevia tähtiä Brysseliin. Seitsemättä kertaa järjestettävä tapahtuma tuo yhteen eurooppalaisia IT-alan kasvuhakuisia yrityksiä, sijoittajia, päättäjiä ja median edustajia.

Brysselissä esitellään viimeisimpiä innovatiivisia teknologiaratkaisuja sekä rahoitusvaihtoehtoja start-up-yrityksille. BizSpark Summitin loppukilpailussa 15 start-upia kamppailee voitosta omilla tuotteillaan. Finaalin ainoana suomalaisena yrityksenä ykkössijaa tavoittelee tamperelainen suurteholaskentaan erikoistunut Techila Technologies Oy. Voittaja julkistetaan tiistai-iltana. Mukana verkostoitumassa on useita suomalaisia start-up-yrityksiä ja BizSpark-verkostokumppaneita.

BizSpark on Microsoftin etuohjelma omia ohjelmistotuotteita kehittäville start-up-yrityksille. Ohjelman myötä yritykset saavat käyttöönsä kattavat ohjelmistoedut oman tuotteen kehittämiseen, demoamiseen ja testaamiseen sekä tuotantolisenssejä, jos ohjelmistotuotetta tarjotaan verkon yli asiakkaalle. Lisäksi ohjelma sisältää koulutusta ja mahdollisuuksia näkyvyyteen. BizSpark ohjelma tarjoaa aloitteleville ohjelmistoyrityksille tai ohjelmistoon perustuville palveluyrityksille maailmanlaajuista verkottumista rahoittajiin, hautomoihin, järjestöihin ja muihin aloitteleviin yrityksiin. Kansainvälisesti BizSpark-ohjelmassa on mukana yli 37 000 yritystä.

BizSpark Summit 2011 -ohjelman löydät täältä.

Comments (0)

Skip to main content