Microsoft esitteli uudet Xbox-pelit ja Kinect-innovaatiot E3:n aattona


Kolmipäiväinen elektronisen viihteen suurtapahtuma E3 käynnistyy tänään Los Angelesissa. Eilen messujen aattona järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Microsoft julkisti useita Xbox 360 -pelikonsolille tulossa olevia peliuutuuksia. Gears of War 3, Forza Motorsport 4, Minecraft ja Halo:Combat Evolved Anniversary saapuvat täksi jouluksi pelaajien iloksi. Joulun odotetuimmista Kinect-peleistä vastaavat mm. Disneyn kanssa yhteistyössä tehty Kinect: Disneyland Adventures ja LucasArtsin upea Kinect Star Wars. Lisäksi viime vuonna julkaistut pelit Kinect Sports ja Dance Central saavat jatkoa.

Kinectin innovaatioita esittelevä Kinect Fun Labs esiteltiin eilen suurelle yleisölle ja se saapui Xbox LIVE –verkkopalveluun heti tilaisuuden jälkeen ladattavaksi maksutta. Pelaajat ympäri maailman voivat kokeilla nyt mm. itsensä tai esineiden skannaamista, sekä sormien liiketunnistusta. Uusia teknisiä ominaisuuksia ja Kinectin tulevaisuutta esitteleviä sovelluksia saapuu Fun Labsiin jo heinäkuussa. Katso allaolevasta videosta esimakua tulevasta.

 

[View:https://www.youtube.com/watch?v=gRKnWyLYJjI&feature=youtu.be]

Lisätietoja suomeksi uusista peleistä löydät täältä ja kaikki E3-lehdistömateriaalit englanniksi  Xboxin lehdistösivuilta.

    

Comments (0)

Skip to main content