Turun Ammattikorkeakoulun joukkue kisaamaan Imagine Cup -teknologiakilpailun voitosta New Yorkiin


 

Vuosittaisen Imagine Cup 2011 -kilpailun Suomen finaalissa Turun Ammattikorkeakoulun joukkue "Team 25K" selvitti toisena vuonna peräkkäin tiensä opiskelijoille järjestettävän kansainvälisen teknologiakilpailun finaaliin. Tänä vuonna Imagine Cup -finaali järjestetään New Yorkissa 7.-13. heinäkuuta ja loppukilpailussa voitosta taistelee 124 joukkuetta 73 eri maasta.

 Turun AMK:n Team 25K -joukkue kilpailee ratkaisulla, jolla pyritään ehkäisemään lasten ja nuorten kokemaa "mobiilikiusaamista". Joukkue onkin jo kisakonkari, sillä he sijoittuivat viime vuoden finaalissa Varsovassa projektillaan "Signbook"  maailman kuuden parhaan joukkoon!

  Uutisblogissamme voi seurata pääseekö joukkue New Yorkin finaalissa jääkiekkoleijonien jalanjäljissä voittoon.   

 

Kuvassa vasemmalta Petteri Lehtonen, Johannes Maliranta ja Kimmo Koski.

Imagine Cup on maailman suurin opiskelijoille järjestetty vuosittainen teknologiakilpailu. Tämän vuoden kilpailun aiheena ovat YK:n globaalit kehitystavoitteet teemalla "Kuvittele maailma, jossa teknologia auttaa ratkaisemaan vaikeimmat kohtaamamme ongelmat". Kilpailu kokoaa yhteen maailman lupaavimmat nuoret kyvyt ratkomaan nykypäivän haasteita luovuuden ja teknologian avulla. Vuonna 2010 yli 300 000 opiskelijaa 100 eri maasta otti osaa Imagine Cup -kilpailuun. Suomessa kilpailuun rekisteröityi tänä vuonna n. 500 opiskelijaa.

Lue lisää kilpailusta ja finalistijoukkueista Imagine Cup -kilpailun sivuilta.
Lisätietoja, Microsoft oppilaitosyhteistyöstä vastaava Jukka Wallasvaara

Comments (0)

Skip to main content