Frisco näyttää mallia – pilvipalvelut tekevät voimakkaasti tuloaan julkiselle sektorille


San Francisco Piilaaksoineen on yksi maailman merkittävimmistä teknologiakaupungeista. Microsoft ja San Franciscon kaupunki kertoivat tänään, että kaupungin 23 000 työntekijää siirtyvät käyttämään pilvipohjaista Microsoft Exchange Online -palvelua. Ottamalla käyttöön nykyaikaiset, pilvipohjaiset viestinnän työkalut, kuten sähköpostin, kalenterin ja arkistoinnin, San Francisco aikoo tehostaa paikallishallintoaan - ja säästää veronmaksajien rahoja. Säästöjen lisäksi San Franciscon kaupunki iloitsee järjestelmän käyttövarmuudesta ja skaalautuvuudesta. Lisää voit lukea täältä.

Microsoft Oy:n julkishallintoyksikön johtaja Eero Noroviidan ajatuksiin pilvipalveluiden hyödyntämisestä julkisella sektorilla voit tutustua Kauppalehden blogissa.

 

Comments (0)

Skip to main content