Tule ja testaa seuraava Windows Phone torstaina 26.5.


Ensi viikolla raotetaan verhoa Windows Phonen tulevaisuuteen.

Lehdistötilaisuudessa Helsingin Tennispalatsissa torstaina 26.5. pääpuhujana esiintyy maailmanlaajuisesti Windows Phone kehittäjäkokemuksesta vastaava Brandon Watson. Hän valottaa, mitä uutta koodinimellä Mango kulkeva tuleva Windows Phone tarjoaa kuluttajille sekä kehittäjille. Lisäksi esiintyvät Suomen Microsoftilta kehittäjäyhteisöstä vastaava johtaja Mika Okkola sekä Windows Phone -liiketoiminnasta vastaava Vesku Paananen, joka haastattelee suomalaista mobiilikehittäjää, kansainvälisen design-toimisto Fjordin johtaja Christian Lindholmia. Lindholm vastasi tiimeineen 90-luvulla Nokian maailman johtajuuteen nostamasta Nokia-puhelinten käyttökokemuksesta.

Samana päivänä sovelluskehittäjille ja liiketoimintapäättäjile pidettävät Windows Phone -tapahtumat ovat herättäneet kovan ennakkokuhinan. Paikalle on ilmoittautunut yhteensä 600 sovelluskehittäjää ja liiketoimintapäättäjää sekä joukko suomalaisia Windows Phone -kumppaniyrityksiä.

Jos tuorein tieto Windows Phonen tulevaisuudesta kiinnostaa, merkitse kalenteriisi torstai 26.5. klo 12 ja ilmoittaudu viestintätoimistoomme, josta saat tarkemmat tiedot tapahtumasta.

Comments (0)

Skip to main content