Management Pack guides


Installasjon av Management Packs til System Center Operations Manager 2007 R2 er blitt radikalt mye enklere enn ved tidligere versjoner.

Gjennom bruk av importfunksjonen i administrasjonsdelen av OpsMgr kan konsollet kommunisere direkte med Management Pack katalogen på Microsoft sine sider ved hjelp av web services som vist i figuren under.

image

Legg merke til at det er full versjonshistorikk slik at du vet om Management Pack er installert tidligere eller om det finnes en nyere versjon.

MEN, selve Management Pack guidene er fortsatt litt knotete tilgjengelig skulle man tro. Jeg har nok av ganger lastet ned Management Pack installasjonsfil, installert denne på en vilkårlig maskin for å få pakket ut selve oppsettsguiden og synes det er tungt nok. Jada, jeg burde ta vare på guidene, men plutselig har det kommet en ny Management Pack, så jeg har latt dette være.

Mulig jeg er treg, men på denne siden: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd279605.aspx er det vedlikeholdt en flott oversikt over Management Pack guides som sparer meg for masse arbeid i alle fall. Problemet mitt er at jeg ikke har sett denne tidligere.

Lykke til.

Comments (0)

Skip to main content