Exchange 2013 CU2 Public Folder õiguste kadumine


Kõigest paar päeva peale Exchange 2013 CU2 avalikustamist leiti tõsine viga CU2 toimimises. Nimelt kaotatakse Modern Public Folders (ainult Exchange 2013 keskkond) postkasti tõstmisel ühest baasist teise ära selle õigused ja kõikidel Public Folder asendatakse õigused Author õigusega Default grupile. Kui tõstetavaks PF postkastiks oli sekundaarne PF postkast, siis lähevad küll õigused küll kaduma, kuid need õigused saab tagasi sünkroniseerides seda primaarse PF postkastiga: Update-PublicFolderMailbox -InvokeSynchronizer <Public Folder Mailbox> -FullSync. Kui tõstetavaks PF postkastiks oli primaarne PF postkast, siis kõik õigused lähevad kaduma. Juhul kui tegu on veel sega-keskkonnaga (näiteks Public Folderid on veel Exchange 2007/2010 peal, nn Legacy Public Folder), siis seda probleeme ei ole.

Parandus nimetatud probleemile peaks tulema lähiajal Microsofti poolt välja lastava vaheparandusega (Interim Update). Lisaks sisaldab nimetatud parandust ka sügise poole välja lastav CU3. Kuni nimetatud parandusi peale pandud pole, ei ole soovitatud Public Folder migratsiooni Exchange 2013 peale, või kui see juba tehtud, siis mitte tõsta Public Folder postkasti ühest baasist teise (või vähemalt mitte primaarset PF postkasti).

Lähemalt saab lugeda Exchange Team blogi artiklist.

Comments (0)

Skip to main content