MVP 2012


Täpselt nagu eelmine aasta, sain 1. aprillil kirja, kus Microsoft teeb mu MVP-ks ehk antud hetkel pikendab mu MVP staatust. Exchange MVP 2012! Smile

Homme 3. aprillil toimub ka selleaastane Powered by MVP üritus, kus sellel aastal esinevad kõik hetkel aktiivsed Eesti MVP-d, kaasa arvatud ka mina. Minu teemaks on Mailbox role High Availability, kus vaatlen, mis on need tegurid, mis (ja kuidas) mõjutavad mailbox serveri valikut vea korral. Lubasin algul, et kõik demodega kaetud. Nüüd kui asja kokku panin, selgus, et ega ma väga live demosid teha ei saagi, lihtsalt mõned asjad käivad natuke aeglasemalt kui mu ettekanne võimaldaks, ning nii ongi enamus demosid animeeritud PowerPoint slaidid, mis teeb arusaamise minu meelest isegi paremaks. Igal juhul loodan, et tuleb huvitav ja kutsun kuulama. Registreeruda saate Eneta veebilehelt.

Comments (0)

Skip to main content