Eneta kommuuniõhtu: E-posti haldamise võimalused Exchange Server 2010-ga


Kolmapäeval 26. jaanuaril Eneta loengusarjas räägin seekord, kuidas hallata kasutajate postkaste Retention Policy-te abil, kuidas neid luua ja kasutada, samuti kuidas ja mida saab teha arhiivi postkastiga. Vaatluse all ka Exchange 2010-ga muudetud Recoverable Items (vana nimega dumpster) poolt tekkinud uusi võimalusi nagu “hard deleted” asjade taastamine ilma varukoopiata, Litigation Hold ja postkasti auditi logi. Üritan iga asja kohta näidata nii serveri kui ka kasutaja poolset vaadet. Ehk teisisõnud – ei tule ainult kuiv jutt, vaid ka demod.

Üritus toimub ise IT Kolledžis Raja tänav 4c, ruumis 316. Paluks kõigil, kes soovivad osa võtta registreerida ennast Eneta ürituse registreerimislehel, seda nii kohale tulijal kui ka üle interneti vaatajatel.

Kohtumiseni kolmapäeva õhtul!

Comments (1)

  1. Anonymous says:

    Need, kes ei näinud ettekannet või soovivad uuesti seda vaadata, siis link selle vaatamiseks: echo360.e-uni.ee/…/6e3054f9-0204-42c1-ac0d-239552c0a39d

Skip to main content