Exchange Pre-Deployment Analyzer


24. veebruaril lasi MS Exchagne Team välja utiliidi nimega Exchange Pre-Deployment Analyzer. See utiliit kasutab sama põhja, mis Best Practices Analyzer (BPA), lihtsalt tegevuste tulemus on natuke teine. Mõeldud on see kontrollida organisatsiooni valmisolekut Exchange Server 2010 jaoks (ja ainult selle versiooni jaoks). Olemasolevat Exchange 2003/2007 keskkonda analüüsitakse ja tuuakse välja probleemsed kohad kas kriitilistena (mis ei võimalda üleminekut) või hoiatustena (piiratud funktsionaalsuse või mitte kõige eelistatum seis). Nagu ka BPA korral antakse teade ja viide, mis probleemiga tegemist ja kuidas seda kõrvaldada saaks. Lähemalt võib lugeda Exchange Team blogi artiklist. Utiliit ise on kättesaadav siit - Exchange Pre-Deployment Analyzer.

Veel mõned kasulikud utiliidid Exchange jaoks (nii migratsiooniks kui igapäeva haldamisteks):

Comments (0)

Skip to main content