OCS 2007 R2 jaanuarikuu uuenduste pakett


Eelmine suurem OCS 2007 R2 uuenduste pakett tuli väja 2009 aasta juuli viimasel nädalal. Paraku oli selle installeerimine paras peavalu, sest kõik uuenduste komponendid olid eraldi ja vajasid ükshaaval installeerimist. Ning sõltuvalt rollist on need komponendid ka erinevad. Suur peavalu igal juhul.

Jaanuari uuenduste pakett on samuti paljude komponentidega, aga õnneks on seekord ka olemas installeerimisprogramm (toetab ka silet installi), kus need komponendid kõik kaasas ja ise vajaminevad komponendid installeerib. Technet artikkel, kus kirjas kõik muudatusi kajastavad hotfixid, kannab numbrit 968802. Vajalikud komponendid ise on kättesaadavad Microsoft Office Communications Server 2007 R2 Hotfix KB 968802 artiklis, üldine installeerimisfail on nimega ServerUpdateInstaller.exe

Kuuldavasti Windows 2008 masina Windows Update oskab need uuendused ka ise välja pakkuda, nii et pole vaja midagi kuskilt otsida (ise seda kontrollida pole jõudnud).

Comments (0)

Skip to main content