Exchange 2010 Mailbox Server Role nõuete kalkulaator nüüd saadaval


Analoogiliselt varasemategi Exchange versioonidega on nüüd väljas ka vajalike nõuete kalkulaator Exchange Server 2010 jaoks. Kalkulaator on Microsofti Exchange Product Group ja MSIT inimeste tiimi mitme kuu ühistöö tulemus, keda juhtis Ross Smith IV.

Tegu on siis Exceli tabeliga, mis ootab vajalikke sisendeid ja nõudeid, ning selle põhjal pakub soovitavaid seadeid. Erinevalt Exchange 2007 versioonist ei keskendu Exchange 2010 kalkulaator storage nõuetele, vaid teeb soovitusi ka CPU, mälu ja high availability kohta.

Lähemalt kalkulaatori kohta võib lugeda EHLO blogist aadressilt http://msexchangeteam.com/archive/2009/11/09/453117.aspx ja ning artikli lõpus on ka link, kust saab kalkulaatori enda alla laadida. See on päris pikk artikkel muide ja seletab küllalt põhjalikult, kuidas asi töötab. Kes soovib kalkulaatorit ilma artiklis kolamata saada, siis saab seda siit.

Comments (0)

Skip to main content