Tammikuun 2012 tietoturvatiedotteet


Microsoft julkaisi eilen 10.1.2012 vuoden ensimmäiset tietoturvatiedotteet. Kuten viime torstaina julkaistussa ennakkotiedotteessa todettiin, tässä kuussa tuli ulos seitsemän uutta tietoturvatiedotetta, joista kuusi koskee Windowsin eri tuettuja versioita ja seitsemäs Microsoftin kehitysympäristöjä. Windowsia koskevista tiedotteista yksi on luokitukseltaan kriittinen ja loput kuusi tiedotetta luokitukseltaan tärkeitä. Yhteenveto tiedotteista:

Kuten aikaisempinakin kuukausina, tiedotteet on myös jaettu prioriteettijärjestykseen:

Microsoftin Security Response Center järjestää tiedotteista webcastin tänään illalla n. klo 21.00 Suomen aikaa. Webcastiin pääsee ilmoittautumaan täällä. Saman sivuston kautta voit myös hakea ja katsoa aiempien kuukausien tiedotteita koskevia webcasteja.

Lisätietoja tiedotteista löytyy MSRC:n blogista sekä varsinaisesta tiedotekoosteesta. Kannattaa käydä vilkaisemassa myös Security Research and Defense -blogia, josta löytyy teknisempiä lisätietoja tiedotteista.

 

Comments (0)

Skip to main content