Muutoksia tietoturvatiedottamisessa marraskuusta 2011 lähtien


Microsoft on julkaissut tietoturvatiedotteita kuukausittain vuoden 2003 syksystä lähtien, ja koko tämän ajan olemme myös tiedottaneet paikallisesti tiedotteiden julkaisusta suomenkielisen koostesähköpostin sekä paikallisen verkkokokouksen kautta. Tämän vuoden marraskuusta lähtien siirrymme hyödyntämään kansainvälistä tiedotuskäytäntöä. Tämä tarkoittaa kahta muutosta tiedotuskäytäntöön:

1. Suomenkielistä sähköpostikoostetta ei enää lähetetä, vaan sen korvaa englanninkielinen sähköpostitse lähetettävä ilmoitus tietoturvatiedotteista. Englanninkielisten tiedotteiden jakelulistalle voit liittyä osoitteessa http://technet.microsoft.com/fi-fi/security/dd252948.

2. Emme myöskään enää järjestä paikallista verkkokokousta, vaan hyödynnämme englanninkielistä verkkokokousta, josta löytyy tietoja MSRC:n blogista kunkin kuun tiedotteita käsittelevästä blogiartikkelista.  

Muutoksen tavoitteena on yhtenäistää ja nopeuttaa tiedottamista myös täällä Suomessa. Mikäli sinulla on kysyttävää uudesta tiedotuskäytännöstä, voit laittaa kysymyksen tänne blogiin tai lähettää sähköpostin oallekirjoittaneelle osoitteeseen kimmo.bergius@microsoft.com.  

Comments (0)

Skip to main content