Webcast elokuun 2011 tietoturvatiedotteista


Microsoft julkaisi tiistaina 9.8.2011 normaalin julkaisuaikataulun mukaisesti elokuun tietoturvatiedotteet, ja aikaisempien kuukausien tapaan järjestämme tiedotteista myös webcastin. Kuten aiemminkin, webcastin agendalla on ensin kunkin yksittäisen tietoturvatiedotteen läpikäynti, sen jälkeen hieman yleisiä tietoja tiedotteista ja niihin liittyvistä tietoturvapäivityksistä, kuten tietoja päivitystarpeen tunnistamisesta ja päivitysten jakelusta, ja lopuksi vielä joitain muita tietoturvaan liittyviä tietoja. Viimeisessä osuudessa on yleensä käyty nopeasti läpi yleisimmät tuotteet, joiden elinkaari on päättymässä tai päättynyt.

Webcast järjestetään keskiviikkona 10.8.2011 alkaen klo 10.00. Webcast ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja siihen pääsee mukaan 30 minuuttia ennen lähetyksen alkamista napsauttamalla tätä linkkiä. Webcastiin osallistuminen edellyttää, että työsemaan on asennettu Livemeeting-työasemaohjelmisto, joten jos et ole aiemmin käyttänyt Livemeeting-järjestelmää, kannattaa asennusta varten varata vähän aikaa ennen varsinaisen webcastin alkua.

Webcastin tavoitteena on toisaalta antaa nopea yleiskatsaus kuun tiedotejulkaisuun, ja toisaalta vastata kysymyksiin, joita osallistujilla mahdollisesti tiedotteista on herännyt. Kysymyksiä voi esittää webcastin aikana Livemeting-järjestelmän kautta, ja vastaamme kysymyksiin joko Webcastin aikana tai sitten tämän blogin kautta myöhemmin.

Comments (0)

Skip to main content