Ennakkotieto huhtikuun 2011 tietoturvatiedotteista


Microsoft on eilen illalla julkaissut ennakkotiedon ensi tiistaina 12.4.2011 normaalin aikataulun mukaisesti julkaistavista syyskuun tietoturvatiedotteista. Ennakkotiedon mukaan tulevana tiistaina julkaistaan seitsemäntoista (17) uutta tietoturvatiedotetta:

  • tiedotteista yhdeksän on luokitukseltaan kriittisiä (Critical),
  • kahdeksan tiedotteista on luokitukseltaan tärkeitä (Important),
  • kaksitoista tiedotteista koskee eri Windowsin tuettuja versioita tai jotain Windowsin komponenttia,
  • yksi tiedotteista koskee Internet Explorer -selaimen eri versioita,
  • neljä tiedotteista koskee Office-ohjelmiston eri versioita,
  • yksi tiedotteista koskee Microsoftin kehitysvälineitä. 

Tiedotteissa kuvatut päivitykset korjaavat kaiken kaikkiaan 64 haavoittuvuutta edellä mainituista tuotteista. Tiedotteiden joukossa on myös korjaukset MHTML-haavoittuvuuteen sekä SMB Browser -toiminnon haavoittuvuuteen, joista molemmista Microsoft on julkistanut tietoa jo aiemmin.

Tarkempia tietoja tiedotteista ja tuoteversioista, joita ne koskevat, löytyy englanninkielisestä ennakkotiedotteesta sekä MSRC:n blogista.

Tietoturvatiedotteista tiedotetaan ensi viikolla niiden julkaisun jälkeen normaaliin tapaan. Järjestämme myös ensi viikolla tiedotteita koskevan verkkokokouksen keskiviikkona 13.4.2011 klo 10.00 alkaen. Lisätietoja osallistumisesta verkkokokoukseen tulee tänne blogiin heti alkuviikosta.

Comments (0)

Skip to main content