Ennakkotieto tammikuun 2011 tietoturvatiedotteista


Uusi vuosi alkaa tietoturvamerkeissä kohtuullisen hiljaisella kuukaudella: Microsoft on eilen illalla julkaissut ennakkotiedon ensi tiistaina 11.1.2011 normaalin aikataulun mukaisesti julkaistavista syyskuun tietoturvatiedotteista. Ennakkotiedon mukaan tulevana tiistaina julkaistaan kaksi (2) uutta tietoturvatiedotetta: 

  • tiedotteista toinen on luokitukseltaan kriittinen (Critical),  
  • ja toinen luokitukseltaan tärkeä (Important),  
  • molemmat tiedotteet koskevat Windowsin tuettuja versioita tai jotain Windowsin komponenttia.     

Tiedotteissa kuvatut päivitykset korjaavat kaiken kaikkiaan 3 haavoittuvuutta eri tuetuista Windowsin versioista.     

Tarkempia tietoja tiedotteista ja tuoteversioista, joita ne koskevat, löytyy englanninkielisestä ennakkotiedotteesta sekä MSRC:n blogista.

Tietoturvatiedotteista tiedotetaan ensi viikolla niiden julkaisun jälkeen normaaliin tapaan. Järjestämme myös ensi viikolla tiedotteita koskevan verkkokokouksen keskiviikkona 12.1.2011 klo 10.00 alkaen. Lisätietoja osallistumisesta verkkokokoukseen tulee tänne blogiin heti alkuviikosta.

Comments (0)

Skip to main content