Ennakkotieto maaliskuun 2010 tietoturvatiedotteista


Microsoft on julkaissut hetki sitten ennakkotiedon ensi tiistaina 9.3.2010 normaalin aikataulun mukaisesti julkaistavista helmikuun tietoturvatiedotteista. Ennakkotiedon mukaan tulevana tiistaina julkaistaan kaksi (2) uutta tietoturvatiedotetta:   • molemmat tiedotteet ovat luokitukseltaan tärkeitä (Important)
  • ensimmäinen tiedotteista koskee eri Windowsin versioita
  • toinen tiedotteista koskee eri Office-ohjelmiston versioita.

Ensi viikolla julkaistavat tiedotteet sisältävää korjauksen yhteensä kahdeksaan (8) haavoittuvuuteen.  


Tarkempia tietoja tiedotteista ja Windowsin sekä Officen versioista, joita ne koskevat, löytyy englanninkielisestä ennakkotiedotteesta sekä MSRC:n blogista.


Tietoturvatiedotteista tiedotetaan ensi viikolla niiden julkaisun jälkeen normaaliin tapaan. Järjestämme myös ensi viikolla tiedotteita koskevan verkkokokouksen keskiviikkona 10.3.2010 klo 10.00 alkaen.  

Comments (0)

Skip to main content