Webcast joulukuun 2009 tietoturvatiedotteista


Aikaisempien kuukausien tapaan järjestämme webcastin joulukuussa 2009 julkaistuista tietoturvatiedotteista. Kuten aiemminkin, webcastin agendalla on ensin kunkin yksittäisen tietoturvatiedotteen läpikäynti, sen jälkeen hieman yleisiä tietoja tiedotteista ja niihin liittyvistä tietoturvapäivityksistä, kuten tietoja päivitystarpeen tunnistamisesta ja päivitysten jakelusta, ja lopuksi vielä joitain muita tietoturvaan liittyviä tietoja. Viimeisessä osuudessa on yleensä käyty nopeasti läpi yleisimmät tuotteet, joiden elinkaari on päättymässä tai päättynyt. Webcastin tavoitteena on toisaalta antaa nopea yleiskatsaus kuun tiedotejulkaisuun, ja toisaalta vastata kysymyksiin, joita osallistujilla mahdollisesti tiedotteista on herännyt. Kysymyksiä voi esittää webcastin aikana Livemeting-järjestelmän kautta, ja vastaamme kysymyksiin joko Webcastin aikana tai sitten tämän blogin kautta.  


Webcastin järjestetään keskiviikkona 9.12. klo 14.00. Webcast ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja siihen pääsee mukaan 30 minuuttia ennen lähetyksen alkamista napsauttamalla tätä linkkiä. Webcastiin osallistuminen edellyttää, että työsemaan on asennettu Livemeeting-työasemasofta, joten jos et ole aiemmin käyttänyt Livemeeting-järjestelmää, kannattaa asennusta varten varata vähän aikaa ennen varsinaisen webcastin alkua.


Päivitys: Webcast on siirretty iltapäivälle klo 14.00 alkaen.


 

Comments (0)

Skip to main content