Ennakkotieto marraskuun 2009 tietoturvatiedotteista


Microsoft on julkaissut hetki sitten ennakkotiedon ensi tiistaina 10.11. normaalin aikataulun mukaisesti julkaistavista lokakuun tietoturvatiedotteista. Ennakkotiedon mukaan tulevana tiistaina julkaistaan kuusi (6) uutta tietoturvatiedotetta, joista:   • kolme (3) on luokitukseltaan kriittisiä (Critical)
  • kolme (3) on luokitukseltaan tärkeitä (Important)
  • kaksi koskevat Officen eri versioita

  • neljä koskevat Windowsin eri versioita.

Ensi viikolla julkaistavat tiedotteet sisältävät korjauksen kaiken kaikkiaan 15 haavoittuvuuteen.


Tarkempia tietoja tiedotteista ja Windowsin versioita, joita ne koskevat, löytyy englanninkielisestä ennakkotiedotteesta sekä MSRC:n blogista.


Tietoturvatiedotteista tiedotetaan ensi viikolla niiden julkaisun jälkeen normaaliin tapaan. Järjestämme myös ensi viikolla tiedotteita koskevan verkkokokouksen. Verkkokokous järjestetään keskiviikkona 11.11. klo 10.30 alkaen. Tarkempia tietoja verkkokokouksesta tulee tänne blogiin.

Comments (0)

Skip to main content