Ennakkotieto marraskuun 2008 tietoturvatiedotteista


Hieman hektisemmän (11 tiedotetta normaalin aikataulun mukaisessa julkistuksessa ja sen lisäksi yksi tiedote normaalin aikataulun ulkopuolella) lokakuun jälkeen näyttää siltä, että marraskuusta tulee hieman rauhallisempi. Ensi viikon tiistai on jälleen kuukauden toinen tiistai, ja normaalin aikataulun mukaan Microsoft julkaisee näillä näkymin kaksi uutta tietoturvatiedotetta:  • Ensimmäinen tiedotteista on luokitukseltaan kriittinen (Critical) ja koskee Windows-käyttöjärjestelmän eri versioita (2000, XP, Vista sekä Server 2003 ja 2008) ja Office-ohjelmistopaketin eri versioita (lähinnä 2003 ja 2007).

  • Toinen tiedote on luokitukseltaan tärkeä (Important) ja koskee Windows-käyttöjärjestelmän eri versioita (2000, XP, Vista sekä Server 2003 ja 2008).

Tiedotteet siis julkaistaan ensi tiistaina n. klo 20.00 Suomen aikaa. Niistä tiedotetaan normaalitapaan sähköpostin välityksellä - jos haluat itsesi, kollegasi ja/tai mahdollisesti jonkin jakelulistan organisaatiossasi mukaan jakeluun, laita sähköpostia osoitteeseen kimmo.bergius@microsoft.com. Lisäksi pidämme Pohjalan Jannen kanssa taasen aiheesta webcastin keskiviikkoaamuna 12.11. klo 10.00 alkaen - lisätietoja ja ilmoittautuminen webcastiin osoitteessa http://www.microsoft.fi/events.

Comments (0)

Skip to main content