Security Advisory 954474 – ongelma kesäkuun päivitysten jakelussa


Microsoft on julkaissut uuden Security Advisoryn numeroltaan 954464 ja otsikoltaan "System Center Configuration Manager 2007 Blocked from Deploying Security Updates". Advisory koskee ongelmaa, joka liittyy kesäkuun 2008 tietoturvapäivitysten jakamiseen System Center Configuration Manager 2007 -palvelimella työasemiin, joissa on Systems Management Server 2003 -työasemaohjelmisto. Kyseessä siis EI ole tietoturvaongelma tai haavoittuvuus edellä mainituissa tuotteissa, vaan ongelma joka estää kesäkuun tietoturvapäivitysten jakelemisen, jos käytössä on edellä mainittu tuotekokoonpano. Microsoftin tuoteryhmät tutkivat ongelmaa parhaillaan. 


Lisätietoja löytyy Security Advisorystä sekä myös hallintatiimin blogista.


Päivitys: Microsoft on julkaissut päivityksen System Center Configuration Manager 2007 -tuotteeseen, joka korjaa edellä kuvatun ongelman. Lisätietoja korjauksesta löytyy KB-artikkelista 954474. Korjaus on suositeltavaa asentaa kaikkiin SCCM 2007 -järjestelmiin, joissa käytetään vielä vanhoja SMS 2003 -työasemaohjelmistoja.

Comments (0)

Skip to main content