Windows Server 2003 Service Pack 2


Windows Server 2003 -käyttiksen Service Pack 2 julkaistiin pari päivää sitten - lisätietoja löytyy osoitteesta http://www.microsoft.com/technet/windowsserver/sp2.mspx. SP2:sta oli puhetta pikaisesti myös eilisaamun webcastissa, ja kerroin silloin virheellistä tietoa SP1:n tuen päättymisestä. Tilanne on todellisuudessa seuraavanlainen:  • Windows Server 2003:n alkuperäisen, eli ns. RTM-version tuki päättyy ensi kuun toisena tiistaina, eli 10.4.2007. Tämän jälkeen teemme esim. tietoturvakorjauksia ainoastaan SP1:llä tai SP2:lla varustettuihin järjestelmiin.

  • SP1:n tuki päättyy vasta 14.4.2009, eli reilun kahden vuoden kuluttua. Tämän ajankohdan jälkeen teemme esim. tietoturvakorjauksia järjestelmiin, joissa on asennettuna SP2 ja/tai sitä uudempi Service Pack.

  • Windows Server 2003:n perustuki jatkuu kaksi vuotta sen jälkeen, kun korvaava versio, eli näillä näkymin Longhorn Server, on tullut ulos, ja Extended-tukijakso vielä viisi vuotta Mainstream-tuen päättymisen jälkeen.

Lisätietoja tuotteiden ja Service Packkien elinkaaresta ja tuen päättymispäivämääristä löytyy osoitteesta http://support.microsoft.com/lifecycle/.

Comments (0)

Skip to main content