Muut kuin tietoturvaan liittyvät päivitykset


Normaalina tietoturvapäivitysten julkaisuajankohtana yleensä julkaistaan myös joitain muita kuin tietoturvaan liittyviä päivityksiä. Nämä päivitykset ovat yleensä sellaisia, että ne suositellaan asennettaviksi kaikkiin järjestelmiin. Käytännön taustalla on se, että näin asiakkaat voivat asentaa kaikki päivitykset samanaikaisesti ja välttää päivitysten jakaminen useaan eri otteeseen kuukauden aikana.


Jonkun verran asiakkailta on tullut kysymyksiä siitä, mitä nämä päivitykset ovat. Normaalisti ne käydään läpi kuukausittaisessa päivitysten webcastissa keskiviikkoaamuna, mutta koska tällä kertaa ei tietoturvapäivityksiä tullut, seuraavassa on lyhyt kuvaus näistä päivityksistä.


- Kaksi päivityksistä liittyy Outlookin roskapostisuodattimeen, eli päivitykset KB-numeroiltaan 924885 (päivitys Outlookin versiolle 2003) ja 924884 (päivitys Outlookin versiolle 2007). Nämä päivitykset julkaistaan Microsoft Update -sivuston sekä Windows Server Update Services -palvelun kautta, ja lisäksi tietysti myös automaattisen päivitystoiminnon kautta, mikäli käyttäjä on käynyt kerran Microsoft Update -sivustossa päivittämässä automaattisen päivitystoiminnon työasemakomponentit.
- Kolmas päivitys liittyy Windows Media Playeriin ja on KB-numeroltaan 929399. Tämä päivitys koskee Media Playerin versiota 11 sekä Windows XP- että Windows Vista -käyttöjärjestelmissä.
- Neljäs päivitys koskee Windows XP:tä ja liittyy XP:n muistinhallintaan - tietyissä tilanteissa XP saattaa kaatua Stop-virheisiin 0x0a tai 0x1a. Lisätietoja tästä päivityksestä löytyy KB-artikkelista 929338.
- Näiden lisäksi Windows Vistalle julkaistiin myös uusi Application Compatibility -päivitys, joka korjaa joidenkin sovellusten yhteensopivuusongelmia käytettäessä Windows Vistaa. Tästä päivityksestä löytyy lisätietoja KB-artikkelista 932246.


Windows XP:tä ja Vistaa koskevat päivitykset jaellaan Windows Update- ja Microsoft Update -sivustojen, Windows Server Update Services- ja Software Update Services -palvelujen ja lisäksi automaattipäivitystoiminnon kautta. Lisäksi päivitykset voi myös hakea ja ladata Microsoftin Dowload -sivustosta.

Comments (0)

Skip to main content