Ennakkotieto Microsoftin maaliskuun 2007 tietoturvapäivityksistä


Microsoft ei tämän hetkisen tiedon mukaan julkista ensi tiistaina 13.3.2007 yhtään uutta tietoturvatiedotetta.


 


Vaikkakaan normaalin aikataulun mukaan ei julkaista yhtään tietoturvatiedotteita, Microsoft julkaisee neljä (4) muuhun kuin tietoturvaan liittyvää päivitystä Microsoft Update (MU) -sivuston ja Windows Server Update Services (WSUS) -palvelun kautta, sekä kaksi (2) muuhun kuin tietoturvaan liittyvää päivitystä Windows Update (WU) -sivuston ja Software Update Services (SUS) –palvelun kautta.


 


Edellä mainittujen päivitysten lisäksi Microsoft julkaisee päivitetyn version Malicious Software Removal Tool -työkalusta.


 


Ennakkotiedon tavoitteena on helpottaa ja parantaa tietoturvapäivitysten testauksen ja jakelun suunnittelua ja toteutusta.


 


Ennakkotieto löytyy myös Webistä osoitteesta http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/advance.mspx.


 


Vaikkakaan tässä kuussa ei julkaista uusia tietoturvatiedotteita, pidämme todennäköisesti kuitenkin normaalin tietoturvatiedotteita koskevan Webcastin muihin päivityksiin liittyvällä sisällöllä keskiviikkona 14.3. klo 10.00. Lisätietoja tulee tiistaina lähetettävässä koosteviestissä. Iltapäivällä 14.3. klo 15.00 on tarkoitus järjestää kuitenkin toinen tietoturva-aiheinen Webcast, jossa käsitellään Forefront-tuoteperhettä. Tarkempia tietoja ilmoittautumisesta ja osallistumisesta Webcasteihin tulee osoitteeseen http://www.microsoft.fi/events.

Comments (0)

Skip to main content