Ennakkotieto syyskuun tietoturvatiedotteista


Normaalin kuukausittaisen julkaisuaikataulun mukaisesti ensi tiistaina 12.9.2006 klo 20.00 Suomen aikaa Microsoft julkistaa tämän hetkisen tiedon mukaan kolme (3) uutta tietoturvatiedotetta:


 


- Kaksi (2) tiedotteista koskee Microsoft Windows -käyttöjärjestelmää. Näiden tiedotteiden korkein luokitustaso on Tärkeä (Important). Tiedotteissa kuvatut päivitykset ovat tunnistettavissa MBSA-sovelluksen (Microsoft Baseline Security Analyzer) avulla. Jotkin päivityksistä vaativat järjestelmän uudelleenkäynnistyksen asennuksen jälkeen.


 


- Yksi (1) tiedote koskee Microsoft Office -ohjelmistoa. Tiedotteessa kuvattujen päivitysten korkein luokitustaso on Kriittinen (Critical) ja ne ovat tunnistettavissa MBSA-sovelluksen (Microsoft Baseline Security Analyzer) avulla. Tiedotteissa kuvatut päivitykset saattavat vaatia järjestelmän uudelleenkäynnistyksen asennuksen jälkeen.


 


Tietoturvatiedotteissa kuvattujen päivitysten lisäksi Microsoft julkaisee kolme (3) muuhun kuin tietoturvaan liittyvää päivitystä Microsoft Update (MU) -sivuston ja Windows Server Update Services (WSUS) -palvelun kautta, ja kaksi (2) muuhun kuin tietoturvaan liittyvää päivitystä Windows Update (WU) -sivuston ja Software Update Services (SUS) –palvelun kautta.


 


Edellä mainittujen päivitysten lisäksi Microsoft julkaisee päivitetyn version Malicious Software Removal Tool -työkalusta.


 


Ennakkotiedon tavoitteena on helpottaa ja parantaa tietoturvapäivitysten testauksen ja jakelun suunnittelua ja toteutusta. Tiedotteista lähetetään myös normaali koosteviesti n. 12 tunnin kuluessa tiedotteiden julkaisemisen jälkeen.


 


Ennakkotieto löytyy myös Webistä osoitteesta


http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/advance.mspx.


Comments (0)

Skip to main content