Korjaus WMF-haavoittuvuuteen – ohjeita loppukäyttäjälle


WMF-haavoittuvuuden korjaus on siis nyt saatavilla. Mitä loppukäyttäjän kannattaa tehdä tietokoneensa suojaamiseksi? 


1. Jos olet ottanut käyttöön jonkin kolmannen osapuolen tekemän korjauksen haavoittuvuuteen, suosittelemme sen poistamista ennen Microsoftin julkaiseman korjauksen asentamista.

2. Asenna Microsoftin julkaisema korjaus. Jos olet ottanut Windowsin automaattisen päivitystoiminnon käyttöön, korjaus ladataan koneeseesi automaattisesti. Noudata päivitystoiminnon antamia ohjeita.

Jos et käytä automaattista päivitystoimintoa, asenna korjaus Microsoft Update -sivuston kautta menemällä osoitteeseen
http://update.microsoft.com/microsoftupdate ja seuraamalla sivuston ohjeita.


Korjauksen tunnistaa sekä Microsoft Update -sivustossa että automaattisen päivitystoiminnon päivitysluettelossa otsikon perässä suluissa olevasta päivityksen numerosta KB912919.


3. Jos poistit Shimgvw.dll-tiedoston rekisteröinnin tässä blogissa aiemmin esitettyjen ohjeiden mukaan, rekisteröi tiedosto uudelleen seuraavien ohjeiden mukaan (komennon suorittaminen vaatii, että käyttäjällä on pääkäyttäjän oikeudet):a.      Valitse Käynnistä-valikosta vaihtoehto Suorita (Start => Run) ja kirjoita ikkunaan komento ”regsvr32 %windir%\system32\shimgvw.dll(ilman lainausmerkkejä) ja napsauta OK-painiketta.


b.      Näyttöön tulee ikkuna, jossa kerrotaan rekisteröinnin peruutuksen onnistuneen. Sulje ikkuna napsauttamalla OK-painiketta.


4. Käynnistä tietokone uudelleen.

Comments (0)

Skip to main content