Päivitetty ja uusi Security Advisory


Microsoftin Security Response Center julkaisi eilen päivityksen WMF-haavoittuvuutta koskevaan Security Advisoryyn 912840 - Advisory löytyy osoitteesta http://www.microsoft.com/technet/security/advisory/912840.mspx. Varmasti tärkein ja kaikkia kiinnostava tieto on Advisoryn alussa - haavoittuvuuden korjaus on parhaillaan testauksessa ja tämän hetken tiedon mukaan se julkaistaan ensi tiistaina 10.1., eli samassa yhteydessä muiden kuukausittaisten tietoturvakorjausten kanssa.


Huomautus: Korjaus ei vielä ole jakelussa, vaan tulee jakeluun vasta näillä näkymin ensi tiistaina. Ennen korjauksen julkistamista ja käyttöönottoa on ehdottoman tärkeää edelleen lukea suojautumisohjeet, noudattaa niitä, ja pitää suojaukset käytössä siihen asti, että koneeseen on asennettu korjaus.


Microsoft on viime yönä julkaissut myös toisen Security Advisoryn, numeroltaan 912920, joka löytyy osoitteesta http://www.microsoft.com/technet/security/advisory/912920.mspx. Tämä Advisory koskee Sober-sähköpostimadon varianttia Sober.Z. Madon saastuttamat koneet alkavat 6. tammikuuta lataamaan tiedostoja ja suorittamaan niitä. Advisoryssä on ohjeita sekä koneiden puhdistamiseen että muihin suojaustoimenpiteisiin, mm. tiettyjen Web-osoitteiden suodattamiseen.  


Comments (0)

Skip to main content