Uusi Microsoft Dynamics CRM 2013 vahvistaa asiakkuudenhallintaa ja käyttökokemusta sosiaalisesta mediasta tutuilla ominaisuuksilla


Microsoft Dynamics CRM 2013 -asiakkuudenhallintajärjestelmä on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti. Samalla Microsoft julkistaa strategisen kumppanuuden InsideView’n kanssa. Uusi Microsoft Dynamics CRM 2013 tuo käyttäjille myös valmiita toimialakohtaisia työkaluja. 

Uuden Dynamics CRM -asiakkuudenhallintajärjestelmän käyttökokemus on suunniteltu tukemaan entistä tehokkaampia tapoja työskennellä ja kommunikoida. Se integroituu Yammerin, Lyncin ja Skypen kanssa tuoden myynti-, palvelu-, markkinointi- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleville käyttäjille entistä paremman käyttökokemuksen.

”Tämän päivän asiakkuudenhallintajärjestelmä auttaa huomaamaan trendit, tukee päätöksentekoa ja osaa jopa ehdottaa toimenpiteitä liiketoimintasuhteiden parantamiseen”, kommentoi Bob Stutz, Microsoft Dynamics CRM -ratkaisuista vastaava johtaja.”Dynamicsin uusi julkistus konkretisoi asiakaskeskeisyytemme tuomalla yhteen Microsoft-teknologiat, jotka tarjoavat yrityksille ja yhteisöille tapoja hoitaa asiakassuhteitaan entistä paremmin.”

Pilvipohjainen online-versio on nyt saatavilla 42 maassa. Työasemaversiot ja kumppanien ylläpitämät versiot ovat saatavilla 31.10. alkaen.

Uudet Social Insights -ominaisuudet kuuntelevat sosiaalista kuluttajaa

Yhteistyö InsideView’n kanssa tuo pilvipohjaiseen Microsoft Dynamics CRM Online -palveluun uusia Social Insights -nimellä kulkevia, sosiaalisesta mediasta tuttuja ominaisuuksia. Niiden avulla voi reaaliaikaisesta liiketoimintatiedosta ja yrityksen kontaktitiedoista jalostaa markkinointia, myyntiä ja asiakkuudenhallintaa tukevaa, analyyttisempaa tietoa.

Toimialakohtaiset mallit

Microsoft Dynamics CRM tarjoaa asiakkaille prosessimalleja, joiden jokainen vaihe on selkeästi määritelty – lisäksi järjestelmä ehdottaa etenemistapaa ja -askelia. Malleja on tarjolla esimerkiksi valmistavan teollisuuden ja palveluyritysten tarpeisiin. Räätälöitävät mallit auttavat rakentamaan kunkin asiakkaan toimialatarpeita palvelevan ratkaisun, joka hyödyntää eri alojen parhaita käytäntöjä.

Liiketoimintaprosessien malleja voi käyttää mobiilisti kaikilla Microsoft Dynamics CRM -tuetuilla mobiililaitteilla. Mallit ovat maksutta Dynamics CRM -käyttäjien ladattavissa lokakuun lopussa.

Työkalut asiakkuuksien kattavaan hoitamiseen myös mobiilisti

Uusi Microsoft Dynamics CRM tuo käyttäjien ulottuville useita uusia ominaisuuksia.

  • Tyylikäs, uusi ja ihmisläheinen design tarjoaa kaiken asiakasta koskevan tiedon yhdessä ikkunassa
  • Uudet prosessimallit, jotka ohjaavat asiakkaita kohti heidän toivomaansa lopputulosta – tavoitteena esimerkiksi lyhyemmät myyntisyklit, korkeampi myynnin onnistumisprosentti ja nopeammat perehdytysprosessit
  • Uudet sosiaaliset työkalut tarjoavat aiempaa monipuolisemmat tavat pitää yhteyttä asiakkaisiin. Esimerkiksi Yammerin avulla asiakkaat voivat nopeasti kommentoida kirjoituksia tai aloittaa keskustelun CRM-järjestelmässä. Koko organisaation läpi ulottuva Yammer laajentaa organisaatiota tuoden kaikki mukaan keskusteluihin.

 Uuden Microsoft Dynamics CRM -järjestelmän mobiilisovelluksia on mahdollista käyttää myös esimerkiksi Windows 8 -tableteilla ja iPadeilla sekä Windows Phone-, iPhone- ja Android-puhelimilla. Näin järjestelmän monipuoliset ominaisuudet ja analytiikka ovat käytettävissä ilman erillistä lisenssimaksua missä ja milloin vain.

LISÄTIETOA
Microsoft News Center:  http://www.microsoft.com/news
Microsoft Dynamics CRM release: http://www.microsoft.com/en-us/dynamics/crm.aspx

Microsoft Oy, Jaakko Karhumaa, Dynamics Lead, p. 040 555 2366, jaakko.karhumaa@microsoft.com

WEBCAST
Microsoft Dynamics CRM 2013 Global Premier Event -webcast 4.11. 2013 https://aka.ms/dynamicsglobalpremiere


MICROSOFT

Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Maailmanlaajuisesti Microsoftilla on noin 99 000 työntekijää yhteensä yli 110 maassa. Heinäkuussa 2013 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 77,85 miljardia US dollaria.

Comments (0)

Skip to main content