App Awards 2014 palkitsee Suomen parhaat Windows-sovellukset


 

Lehdistötiedote 1.10.2013

Microsoftin, Nokian ja AppCampuksen sovelluskehityskilpailu App Awards 2014 käynnistyy tänään 1.10. Kilpailussa etsitään suomalaisia Windows 8- ja Windows Phone -sovelluksia, joissa yhdistyvät poikkeuksellinen käytettävyys, uniikki muotoilu ja edistynyt teknologia.

App Awards 2014 on Microsoftin, Nokian ja AppCampuksen yhteistyöhanke, joka palkitsee uusia innovatiivisia Windows 8- ja Windows Phone -sovelluksia ja niiden kehittäjiä.

"Etsimme kansainvälisesti potentiaalisia suomalaisia sankaritarinoita ja niiden takana seisovia kehittäjiä, jotka ovat ansainneet paikan parrasvaloissa", AppCampuksen johtaja Pekka Sivonen kertoo.

Nimekäs ammattilaisraati testaa kilpailun viiteen kategoriaan ilmoittautuneet sovellukset, joiden joukosta valitaan Vuoden Sovellus 2014. Voittaja palkitaan Microsoftin, Nokian, AppCampuksen ja viestintätoimisto Milttonin monipuolisella markkinointi- ja PR-sopimuksella. Äänestys- ja latausmäärien perusteella palkitaan myös Suomen Suosikkisovellus 2014, ja kunkin kategorian parhaita sovelluksia muistetaan pienemmillä palkinnoilla.

"Olemme tehneet pitkään töitä tarjotaksemme sovelluskehittäjille ja kumppaneille hyvää näkyvyyttä. Yhteistyö Milttonin kanssa parantaa jatkossa mahdollisuuksia tähän entisestään", Nokia Suomen kehittäjä- ja kumppanisuhteista vastaava johtaja Mikael Stendahl iloitsee.

"Haluamme tukea suomalaista sovelluskehitystä ja auttaa kehittäjiä menestymään maailmalla. App Awardsin kautta kehittäjät voivat saada sovelluksilleen julkisuutta ja luoda uusia kontakteja ennennäkemättömällä tavalla", Microsoftin kehittäjäyksikön johtaja Mika Okkola lisää.

App Awards 2014 -kilpailun lisäksi Suomessa on käynnistynyt myös kehittäjille suunnattu DVLUP.com-kannustinohjelma. "Ohjelmassa kehittäjät voivat ansaita pisteitä ja käyttää niitä esimerkiksi Nokian ja sen kumppaneiden tuotteiden tai lisänäkyvyyden ostamiseen. DVLUP.com-pisteitä saa muun muassa App Awardsiin osallistumisesta", Stendahl vinkkaa.

App Awards 2014 -haku on auki 1.10.2013–30.3.2014, ja siihen osallistuvat automaattisesti myös kaikki 1.7.2013 alkaen Windows Kaupassa julkistetut sovellukset. Kilpailu huipentuu loistokkaaseen App Awards -gaalaan huhtikuussa 2014.

Osallistu ja lue lisää: www.microsoft.fi/appawards
Lisätietoja DVLUP.com-kannustinohjelmasta:
www.dvlup.com

Lisätietoja:

App Awards: Mika Okkola, Microsoft, Johtaja, kehittäjäyksikkö, mika.okkola@microsoft.com
DVLUP.com: Mikael Stendahl, Nokia Finland, Scandinavia & Baltics Head of Partner & Developer Relations, mikael.stendahl@nokia.com

Microsoft
Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Maailmanlaajuisesti Microsoftilla on noin 99 000 työntekijää yhteensä yli 110 maassa. Heinäkuussa 2013 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 77,85 miljardia US dollaria.

Nokia
Nokia on maailman johtava langattoman viestinnän yritys, jonka tuotteista on tullut olennainen osa ihmisten elämää ympäri maailmaa. Joka päivä yli 1,3 miljardia ihmistä käyttää Nokian laitteita tallentaakseen ja jakaakseen kokemuksia, hakeakseen tietoa, löytääkseen määränpäähänsä tai yksinkertaisesti puhuakseen toisilleen. Nokian edistyksellinen teknologia ja muotoilu ovat tehneet sen brändistä yhden maailman tunnetuimmista. Lisätietoja on saatavilla osoitteesta: http://www.nokia.com/about-nokia.

AppCampus
AppCampus on Aalto-yliopiston johtama ja hallinnoima globaali mobiilisovellusten kehittymisohjelma. Microsoftin ja Nokian rahoittama ohjelma tukee innovatiivisten mobiilisovellusten kehittämistä Windows Phone-ekosysteemiin. AppCampuksen tavoitteena on saada sovellusehdotuksia opiskelijoilta, start-upeilta ja yrittäjiltä ympäri maailman. AppCampus ohjelman avulla mobiiliyrittäjät hyötyvät paitsi rahoituksesta myös kokonaisvaltaisesta valmennuksesta, tuesta ja koulutuksesta.


                             


Comments (0)

Skip to main content